-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !
Fototapeta Piadina - Emilia Romania
Fototapeta:
Piadina - Emilia Romania.
Autor:
Numer zdjęcia:
#46324972
Słowa kluczowe:
tradycyjny, jedzenie, zaokrąglić, Włochy, włoski, kuchnia, pszenica, ziarno, kuchenka
Podobne
Pane carasau パ ー ネ · カ ラ ザ ウ 'e fresa Carasatu Carasadu פאנה קאראסאו Carta da musica 파네 카라 사우
Biscotti Burano - Dolci - Ricette tipiche del Veneto - Burano
Piadina romagnola - Specialità dell Emilia Romagna
Missoltitt wszystkie aceto - Secondi di Pesce della Lombardia - Como
Gnocchi di patate - Primi Piatti Emilia Romania
Magrone d anatra con marasche e Sangue Morlacco - Wenecja Euganejska
Orecchiette ft9104_0190 Pasta Cucina italiana
Ziti - Pasta italiana
salumi misti
Pasta fatta w casa
Pizza cruda
Fegato alla Veneziana - Cucina tradizionale del Veneto
Pandiramerino senese - Dolci della Toscana - Siena
Manai - Primi del Veneto
Migliacci Dolci di maiale - Dolce della Toscana
Olive ascolane - Antipasti delle Marche
Risotto alla vogherese - Primi Piatti della Lombardia
Formaggio grana bianchi e asparagi
Torta paradiso - Dolci della Lombardia
Ravioli gnudi - Primi Piatti tipici della Toscana
Fettunta - Antipasti della gastronomia toscana
Fusilli tirolesi - Primi Piatti del Trentino Alto Adige
Pomodori sottolio - Antipasti
Prosciutto crudo di San Daniele del Friuli
Caviadini - Dolci tipici della Lombardia - Valsassina
Casoncelli di salsiccia al burro - Primi Piatti della Lombardia
Torta di pane - szyba raffermo mele uvetta e grappa - Veneto
Pinza - Okienko raffermo con pinoli fichi UVA sultanina - Wenecja Euganejska
Cantucci - Dolci della Toscana tradizionali
Ravioli tartufati panna e parmigiano - Primi - Cucina Toscana
Risotto al radicchio rosso - Primi Piatti del Veneto
Taròz - Antipasti - Cucina tradizionale Lombarda - Valtellina
Crostini al Parmigiano Reggiano - Antipasti Emilia Romagna
Carciofi w padella - Contorni
Maltagliati al ragu - primi della Cucina Italiana
Bacelli al pomodoro e pancetta - Contorni della Toscana
Crocchette taleggio e polenta - Antipasti Lombardia
Gnocchetti sardi al pesto - Primi Piatti della Sardegna
Salumi al formaggio caprino - Antipasti del Veneto
Crema alla mortadela - Antipasti dell Emilia Romagna
Frisella Frisedda Friso Friseddha Spaccatella Spaccatedd Cucina italiana Italienische 義大利 飲食 Küche kuchnia włoska Włochy brzmiące Итальянская кухня イ タ リ ア 料理 Italiaanse Friselle keuken مطبخ إيطالي
Frisella Fresella Frisedda Frisa Friseddha, Spaccatella Spaccatedd Sponzatura Cucina italiana Kuchnia włoska Gastronomia de Italia Italienische Küche Kuchnia włoska Kuchnia regionalna Kuchnia regional
Suganertal Formaggio Crucolo Trentino Alto Adige Valsugana Valzegu Vallis Ausuganea Sugana Dolina włoski ser
Pasta fatta w casa
Ravioli z truflami - Dania z makaronu z Piemontu
Pizza cotta nel forno legna
Polenta Gialla - Contorni del Friuli
Panettone - Dolce natalizio della Lombardia
Pardulas - Dolce tipico Pasquale con ripieno - Sardegna
Tort Wielkanoc z dodatkami
Enogastronomia
Strangolapreti spinaci e ricotta Primi Piatti del Trentino AA
Risotto agli urticions - Primi Piatti del Friuli
Colomba Pasquale - Dolce di Pasqua - Lombardia
Orecchiette surowy - Puglia
Mozzarella w carrozza - Antipasti del Trentino Alto Adige
Pizza alle zieleń
Piadina romagnola
Polenta gialla con Paiolo e pannocchie
Gubana - Dolce Interwetten Friulano
Freselle integrali
Piadina romagnola - Antipasti Emilia Romagna
Pasta fatta w casa
Taralli con spighe
Pappa al pomodoro - Primi Piatti della Toscana
Piadine o Piade - Emilia Romania
Uccelli scappati - Secondi di carne della Lombardia
Olio d oliva
Ravioli alla ricotta - Specialita Italiane
Pasta w Bianco
Polenta Gialla - Contorni del Friuli
Bistecca fiorentina cruda - Piatti tipici della Toscana
Cappelletti w Brodo - Primi Piatti tipici - Emilia Romagna
Sciatt Rospi - Antipasti tipici della Lombardia - Valtellina
Tramp - Pasta italiana cruda
Trofie o trofiette - Pasta della Liguria
Bomboloni alla crema - Dolci della Toscana
Bistecca alla fiorentina cruda - Secondi di carne Toscana
Frico con le patate e Cipolla - Cucina tradizionale del Friuli
zobacz więcejschowaj
Materiały

Fototapeta lateksowa

Powstaje z materiału lateksowego o gładkiej i matowej powierzchni dającej fotograficzny efekt. Wykorzystana technologia HP Latex zapewnia żywe i nieblaknące kolory odporne na promienie UV.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 95 cm lub 105 cm w zależności od dostępności danego materiału. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. Jeśli Twój wymiar będzie przekraczał maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, przedpokój, pokój dziecięcy, sala konferencyjna.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź
  • Czyszczenie: można przecierać suchą szmatką
  • Wykończenie: półmat

Fototapeta winylowa na flizelinie

Drukowana jest na matowym, wyjątkowo solidnym i odpornym materiale na podkładzie flizelinowym. Zapewnia to doskonałą trwałość i odporność na rozciąganie oraz odkształcenia. Materiał przepuszcza parę wodną, dzięki czemu ściany oddychają, a produkt nadaje się do kuchni i łazienki. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 95 cm lub 105 cm w zależności od dostępności danego materiału. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. W przypadku rozmiaru przekraczającego maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż.
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: półmat

Fototapeta winylowa na flizelinie struktura

Drukowana jest na wyjątkowo trwałym i odpornym podkładzie flizelinowym, którego grubość zmniejsza niewielkie nierówności na powierzchni ściany. Półmatowy materiał i struktura drobnego piasku na powierzchni dają ekskluzywny efekt. Fototapeta przepuszcza parę wodną, dzięki czemu ściany oddychają, a wzór nadaje się do kuchni i łazienki. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 100 cm. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. Gdy rozmiar przekracza maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż.
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: półmatowe, struktura drobnego piasku
  • Dodatkowe informacje: specjalna gramatura 255g/m2

Fototapeta samoprzylepna

To uniwersalny i praktyczny produkt, który sprawdzi się na większości gładkich powierzchni. Wzór można umieścić na ścianie, meblach i szklanych płaszczyznach. Specjalnie opracowany klej gwarantuje łatwe przyklejenie fototapety, dzięki czemu znacznie skracamy czas odmiany wnętrza. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 133 cm. W przypadku rozmiaru przekraczającego maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź, łatwe przyklejanie
  • Czyszczenie: można delikatnie przemywać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: mat

Zobacz również
Still latarni gospodarki światowej
Oliwa z oliwek
Warzywa i owoce - 27105847
Salsa di soia
Krewetki Busara i owoce morza - Seconds Istria
Spaghetti al pesto - pierwsze kursy - Riwiera Włoska
Ravioli z sosem pomidorowym i sosem pesto
Speck z Trentino Alto Adige
parmezan
Spaghetti alla Amatriciana - Dania z makaronu Lazio - Rieti
Ravioli z truflami - Dania z makaronu z Piemontu
Bresaola z rukolą i parmezanem - Przekąski Lombardii
Chleb Walnut
Przeklęci poeci
Lukrecja - Glycyrrhiza glabra
meble
Spirits
Przepisy świąteczne
Różnorodność grappa
trawienny
Boże Narodzenie w tle
Biscòti - Trentino Alto Adige
Birra chiara e brezel
Olio e pasta italiana
Statua di Dante Alighieri w Piazza dei Signori - Verona Veneto
Castel Nuovo - Napoli Campania
Tartufo scorzone fette
Pasztet
Spiaggia pagamento - Lignano Sabbiadoro - Friuli
Dolomiti - Cortina veneto
Coniglio alla cacciatora - Secondi di carne del Veneto
24849921
SURGELATI - 26355986
Olio e aceto
Olio di Oliva e aceto di vino con rosmarino e salvia
Donna al komputer
Musica nuova w cucina
Castagne
Gruppo di mucche - Sequals Friuli
Scampagnata
Piazza Giuseppe Garibaldi w Rovigo - Polesine Veneto
Crusca
Pasta italiana di grano e spighe
Cuore di cereali con freccia di grano
Pane con spighe di grano
Panettone - Dolce natalizio della Lombardia
Mandorle con cioccolata
Vini
Paradel - Dolce tradizionale della Lombardia C. Lario Rogaro
Fresatrice
Finocchi w Tecia - Contorni della tradizione veneta
Varietà di Olio d oliva
24822218
Casonsei di Brescia - Primi Piatti della Lombardia
Tagliatelle al pesto genovese - Primi Piatti - Liguria
Caparossoli saltai - Antipasti di Pesce - Cucina Veneta
Campo di rzepiku e Pioppeto
Gnocchetti sardi al pesto - Primi Piatti della Sardegna
Spirits
Olio d oliva
Bistecca alla fiorentina - Secondi di carne della Toscana
Olio e aceto
Pomodori secchi sottolio
Alcolici
Superalcolici
Alcolici
Arrosto di vitello al latte - Secondi di carne della Lombardia
Condimenti
Castagnaccio - Dolci Toscana
Foods - 26871847
muffins
24860914
Vapore acqueo
Insalata agli pieczarki, rukola, noci e pinoli - Antipasti
Trippe alla Pisana - Secondi di carne della cucina toscana
23591311
Passione per i formaggi
Bistecca cruda alla fiorentina - Secondi di Carne - Toscana
Crostini ai borowików e capperi - Antipasti Trentino Alto Adige
Erbe aromatiche
zobacz więcejschowaj

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.