-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !
Fototapeta Bistecca alla fiorentina - Secondi di carne della Toscana
Fototapeta:
Bistecca alla fiorentina - Secondi di carne della Toscana.
Autor:
Numer zdjęcia:
#57121
Słowa kluczowe:
czerwony, czarny, jedzenie, szkło, gotowany, kuchnia, kolacja, jeść, Włochy
Podobne
Coniglio w Tecia - Secondi di carne del Veneto
Bigoli w salsie - Primi - Ricette del Veneto
Sella di capriolo al vino inferno - Secondi di Carne Lombardia
Bollito con salsa la pearà - Secondi di carne del Veneto
Spiedo Bresciano - Secondi di carne lombardia
Spiedo Bresciano - Secondi di carne lombardia
Spiedini di coniglio e funghi pieczarka - Secondi di carne
Sella di coniglio al vino - secondi di carne
Acciughini - Antipasti di Pesce della Toscana
ft11_7903
Lepre arrosto - secondi di carne
Aberdeen Angus Абердин-ангус 安格斯 牛
Cappone wszystkie olio - Secondi di carne
Trancio di Pesce spada al Cartoccio - Secondi di Pesce
Manzo wszystkie olio o Manzo di rovato - Secondi carne - Lombardia
Oliva Ascolana - Antipasti - Ricetta delle Marche
Missoltitt wszystkie aceto - Secondi di Pesce della Lombardia - Como
Spiedini di carne e peperoni ft9101_5987
Paella ai frutti di mare - Cucina spagnola
Bistecche
Spaghetti al pomodoro e basilico - Cucina Italiana
Luganeghe con polenta bianca - Secondi del Veneto
Frico con le patate - Cucina tradizionale Friulana
Fegatini di maiale alla petroniana - Secondi Emilia Romania
Klopsiki fritte - Secondi di carne
Fegatelli - secondi di carne Toscana
Cinghiale w dolce forte - Secondi carne - Ricetta Toscana
Profezeni - Secondi Carne Trentino Alto Adige
Cassoeula o Cazzoeula - Secondo di Carne - Lombardia
Tramp
Piselli profumati alla Menta - Contorni - Ricetta Lombardia
Magrone d anatra con marasche e Sangue Morlacco - Wenecja Euganejska
Sisàm e polenta - Antipasti di Pesce - Cucina del Veneto
Paella ai frutti di mare
Tramezzini di carne al formaggio e prosciutto ft9109_0794.
Cotoletta su letto di radicchio rosso di Treviso ft8101_5331
Cotoletta su letto di radicchio rosso di Treviso ft8101_5338.
Cotoletta con radicchio rosso di Treviso ft8101_5336
ft9101_5971
Fegato alla veneziana ft8103_2387
ft31_0021
Tagliata scottona ft9105_0322
ft31_0337
ft3109_0357
Risotto al radicchio rosso di Treviso ft8101_5252 Cucina italiana
ft8107_0392
Insalata ft8102_5843 Ensalada
Desayuno Colazione ft5105_9606 Breakfast
Costolette alla Milanese - Secondi di carne Lombardia
Braciole ropa con Erbe
Aberdeen Angus Абердин-ангус 安格斯 牛
Bruschette ft9102_6619 Cucina italiana Italienische Küche Gastronomía de Italia Italian cuisine Italienska köket italienne Comida sounding Culinária da Itália Italiaanse keuken
Bruschette ft9102_6612 Cucina italiana Italienische Küche Gastronomía de Italia Italian cuisine Italienska köket italienne Comida sounding Culinária da Itália Italiaanse keuken Брускетта ブルスケッタ
Arrosticini 아로스티치니 Cucina italiana Italienische Küche Gastronomía de Italia Italian cuisine Italienska köket italienne Comida sounding Culinária da Itália Italiaanse keuken  Abruzzo
ft9101_0400
Spiedini di carne crudi ft9101_5973
Asado argentino ft31_DSC0689
Salmo salar ft81043438 Salmone Atlantischer Lachs 大西洋 鮭 przepis Σολομός του Ατλαντικού Łosoś Salmón
Agnello al testo - Secondi di carne - Ricette della Toscana
Paella ai frutti di mare - Cucina spagnola
Fegato alla Veneziana - Secondi di carne Veneto
Baccala alla fiorentina - secondo di Pesce Toscano
Aberdeen Angus Абердин-ангус 安格斯 牛
Lepre alla maremmana - Secondi di carne Toscana
Pollo alla cacciatora - Secondi di carne - Cucina Toscana
Rombo al forno con patate - Secondi di Pesce
Arrosto di Vitello al Latte - Secondi di Carne Lombardia
Arrosticini
Pappardelle al ragù d anatra - Primi Toscana
Klopsiki di melanzane - Contorni Emilia Romania
Carne cruda
Arrosto di Vitello al Latte - Secondi di Carne Lombardia
Pastissada de caval secondi di carne Veneto
Aberdeen Angus Абердин-ангус 安格斯 牛
Camoscio alla tirolese - Ricette del Trentino Alto Adige
Garmugia Lucchese - Primi Piatti della Cucina Toscana
Gnocchi al taleggio - Primi della Lombardia
Spaghetti ai frutti di mare - Cucina Italiana
Anguilla fritta Bisata frita - Secondi di Pesce Veneto
Pecora w umido - Secondi di carne della Toscana Prato
zobacz więcejschowaj
Materiały

Fototapeta lateksowa

Powstaje z materiału lateksowego o gładkiej i matowej powierzchni dającej fotograficzny efekt. Wykorzystana technologia HP Latex zapewnia żywe i nieblaknące kolory odporne na promienie UV.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 95 cm lub 105 cm w zależności od dostępności danego materiału. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. Jeśli Twój wymiar będzie przekraczał maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, przedpokój, pokój dziecięcy, sala konferencyjna.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź
  • Czyszczenie: można przecierać suchą szmatką
  • Wykończenie: półmat

Fototapeta winylowa na flizelinie

Drukowana jest na matowym, wyjątkowo solidnym i odpornym materiale na podkładzie flizelinowym. Zapewnia to doskonałą trwałość i odporność na rozciąganie oraz odkształcenia. Materiał przepuszcza parę wodną, dzięki czemu ściany oddychają, a produkt nadaje się do kuchni i łazienki. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 95 cm lub 105 cm w zależności od dostępności danego materiału. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. W przypadku rozmiaru przekraczającego maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż.
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: półmat

Fototapeta winylowa na flizelinie struktura

Drukowana jest na wyjątkowo trwałym i odpornym podkładzie flizelinowym, którego grubość zmniejsza niewielkie nierówności na powierzchni ściany. Półmatowy materiał i struktura drobnego piasku na powierzchni dają ekskluzywny efekt. Fototapeta przepuszcza parę wodną, dzięki czemu ściany oddychają, a wzór nadaje się do kuchni i łazienki. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 100 cm. Żeby zapewnić podział taki, jakiego potrzebujesz, prosimy o zamieszczenie informacji o wybranej szerokości w komentarzu do zamówienia. Gdy rozmiar przekracza maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż.
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: półmatowe, struktura drobnego piasku
  • Dodatkowe informacje: specjalna gramatura 255g/m2

Fototapeta samoprzylepna

To uniwersalny i praktyczny produkt, który sprawdzi się na większości gładkich powierzchni. Wzór można umieścić na ścianie, meblach i szklanych płaszczyznach. Specjalnie opracowany klej gwarantuje łatwe przyklejenie fototapety, dzięki czemu znacznie skracamy czas odmiany wnętrza. Technologia HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Maksymalna szerokość jednego brytu fototapety: 133 cm. W przypadku rozmiaru przekraczającego maksymalną szerokość materiału, wydruk będzie się składał z kilku równych arkuszy.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź, łatwe przyklejanie
  • Czyszczenie: można delikatnie przemywać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: mat

Zobacz również
Still latarni gospodarki światowej
Oliwa z oliwek
Warzywa i owoce - 27105847
Salsa di soia
Krewetki Busara i owoce morza - Seconds Istria
Spaghetti al pesto - pierwsze kursy - Riwiera Włoska
Ravioli z sosem pomidorowym i sosem pesto
Speck z Trentino Alto Adige
parmezan
Spaghetti alla Amatriciana - Dania z makaronu Lazio - Rieti
Ravioli z truflami - Dania z makaronu z Piemontu
Bresaola z rukolą i parmezanem - Przekąski Lombardii
Chleb Walnut
Przeklęci poeci
Lukrecja - Glycyrrhiza glabra
meble
Spirits
Przepisy świąteczne
Różnorodność grappa
trawienny
Boże Narodzenie w tle
Biscòti - Trentino Alto Adige
Birra chiara e brezel
Olio e pasta italiana
Statua di Dante Alighieri w Piazza dei Signori - Verona Veneto
Castel Nuovo - Napoli Campania
Tartufo scorzone fette
Pasztet
Spiaggia pagamento - Lignano Sabbiadoro - Friuli
Dolomiti - Cortina veneto
Coniglio alla cacciatora - Secondi di carne del Veneto
24849921
SURGELATI - 26355986
Olio e aceto
Olio di Oliva e aceto di vino con rosmarino e salvia
Donna al komputer
Musica nuova w cucina
Castagne
Gruppo di mucche - Sequals Friuli
Scampagnata
Piazza Giuseppe Garibaldi w Rovigo - Polesine Veneto
Crusca
Pasta italiana di grano e spighe
Cuore di cereali con freccia di grano
Pane con spighe di grano
Panettone - Dolce natalizio della Lombardia
Mandorle con cioccolata
Vini
Paradel - Dolce tradizionale della Lombardia C. Lario Rogaro
Fresatrice
Finocchi w Tecia - Contorni della tradizione veneta
Varietà di Olio d oliva
24822218
Casonsei di Brescia - Primi Piatti della Lombardia
Tagliatelle al pesto genovese - Primi Piatti - Liguria
Caparossoli saltai - Antipasti di Pesce - Cucina Veneta
Campo di rzepiku e Pioppeto
Gnocchetti sardi al pesto - Primi Piatti della Sardegna
Spirits
Olio d oliva
Olio e aceto
Pomodori secchi sottolio
Alcolici
Superalcolici
Alcolici
Arrosto di vitello al latte - Secondi di carne della Lombardia
Condimenti
Castagnaccio - Dolci Toscana
Foods - 26871847
muffins
24860914
Vapore acqueo
Insalata agli pieczarki, rukola, noci e pinoli - Antipasti
Trippe alla Pisana - Secondi di carne della cucina toscana
23591311
Passione per i formaggi
Bistecca cruda alla fiorentina - Secondi di Carne - Toscana
Crostini ai borowików e capperi - Antipasti Trentino Alto Adige
Erbe aromatiche
Ricomincia il Campionato di calcio
zobacz więcejschowaj

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.