Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
kontakt: wzorowy,
realizacja: wzorowa,
produkt zgodny z opisem.
POLECAM :)
Zadowolona Zakupowiczka Dodano: 20.09.2017
Piękna fototapeta.Na pewno jeszcze kiedyś z korzystam.Szczególnie POLECAM!!!!!
Tadeusz S. Dodano: 20.09.2017
Córka bardzo zadowolona z zakupu. Dostała dokładnie to co chciała, bo projekt został dopasowany do umeblowania pokoju. Tapeta wysokiej jakości, łatwa w położeniu.
Duże podziękowania dla Pani Patrycji za pomoc w złożeniu prawidłowego zamówienia. Polecam
Izabela Milewska Dodano: 18.09.2017
Zaskakująco dobra jakość w świetnej cenie. Co prawda skorzystałam z promocji, ale tym bardziej mnie to cieszy. Fototapeta gruba, laminowana, położyła się "sama". Szybka realizacja. Jestem zadowolona i już "puściłam" pocztą pantoflową w obieg, że w Redro "dobrze robią" :) pozdrawiam obsługę i życzę mnóstwa klientów.
Anna Mruk Dodano: 18.09.2017
Jestem zadowolona z wybranej fototapety.Mam w planie zamówić kolejna do pokoju.Polecam i jestem zadowolona z obsługi
Aneta Januszewska Dodano: 13.09.2017
Bardzo dobra i sprawna obsługa. Zamówione produkty zgodne z oczekiwaniami, klient jest sukcesywnie informowany o kolejnych etapach przygotowywania zamówienia i o wysyłce.
Witold Filipowicz Dodano: 13.09.2017
Polecam ten sklep!
Joanna Dodano: 12.09.2017
Świetny kontakt z obsługą, produkt zgodny z oczekiwaniami, piękne kolory super jakość. POLECAM
Alicja Dodano: 11.09.2017
Polecam szybko i solidnie
Robert Dodano: 08.09.2017
Bardzo dobra jakość , szybka usługa. Polecam.
Małgorzata Dodano: 08.09.2017
Bardzo profesjonalna obsluga klienta, towar zgodny z opisem, bardzo szybka realizacja. Serdecznie polecam!
Ula Dodano: 08.09.2017
Świetny towar, świetna obsługa czego chcieć więcej?! Gorąco polecam! :)
daria stachowiak Dodano: 06.09.2017
Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i jakości produktu. Fototapeta jest przepiękna, są to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale napewno nie ostatnie. Firma godna polecania.
Małgorzata Baran Dodano: 04.09.2017
Polecam, szybko zrobione, dowiezione, tapeta już przyklejona :)
Kaśka Dodano: 04.09.2017
Udany zakup, fototapety prezentują się bardzo dobrze w pokojach dziecięcych. Jakość obsługi skłania do ponownego zakupu.
WB Dodano: 03.09.2017