Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Super kontakt i wykonanie.
Tomasz Iwaniuk Dodano: 06.12.2018
To już kolejne zakupy w Waszym sklepie i kolejny raz jestem zadowolona. Polecam wszystkim zarówno fototapety jak i obsługę.
Danuta M Dodano: 06.12.2018
Miło, sprawnie, sympatycznie i profesjonalnie. POLECAM ! Obrazy naprawdę super
Dorota Dodano: 05.12.2018
Drugi raz skorzystałam z usług Redro - i teraz będę kupowała tylko ich produkty. Super jakość, szybka realizacja, stały kontakt ze sprzedawcą, no i cena - niższa niż u konkurencji.
MARTA WINIARZ Dodano: 05.12.2018
Tapeta przepiękna, kolory żywe i bardzo sugestywne. Realizacja ekspresowa - na pewno tu jeszcze wrócę.
Magda Dodano: 05.12.2018
Dostaliśmy przepiękną i kolorową fototapetę w łowickie wzory, pokój od razu zrobił się weselszy! Zachcianki również spełnione:) dziękujemy!
Marta Dodano: 05.12.2018
Polecam- realizacja zamówienia zgodna z podaną informacją, bardzo dobra jakość i estetyka tapety
Małgosia Dodano: 04.12.2018
Profesjonalna obsługa i dobra jakość. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.
Wojciech Król Dodano: 04.12.2018
profesjonalna obsługa
Monika Dodano: 30.11.2018
Mogę tylko powielić wcześniejsze komentarze. SUPER !!!
Dariusz Kowalczyk Dodano: 29.11.2018
Produkt spełnił nasze oczekiwania. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam w 100%
Agata Gajda Jagielska Dodano: 29.11.2018
Świetna jakość ...
zergoline Dodano: 29.11.2018
Dobra jakość tapety bardzo miła obsługa. Polecam
Teresa Murawska Dodano: 28.11.2018
Czytając wcześniejsze oceny - nic dodać nic ująć. Jestem pan zadowolony :-)
Adam Czarnecki Dodano: 27.11.2018
Polecam! Obraz na płótnie odmienił mój salon. Teraz zawsze już będę miała piękną Grecję w mieszkaniu i wymarzone zwierzątko moich dzieci-kota.
Danusia Sz. Dodano: 26.11.2018