-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !

Opinie klientów

Klienci o nas
Twoja ocena
5/5
Otrzymany wyrób przerósł moje oczekiwania. Wygląda jak obraz . Bardzo dobry kontakt. polecam
jan opinia zweryfikowana 24.05.2024
1/5
Niestety otrzymałam zamówienie brakowało kleju za który zapłaciłam.
Brak odpowiedzi na e-mail. Nie polecam
Ewelina opinia zweryfikowana 23.05.2024
5/5
Świetna firma, szybki kontakt, a najważniejsze to bardzo czytelna strona.
Już wiesz jak będzie wyglądać produkt.
Bardzo dobra jakość , łatwo się nakłada
Tak że wszystko ok ????
Justyna opinia zweryfikowana 23.05.2024
5/5
Świetna firma, szybki kontakt, a najważniejsze to bardzo czytelna strona.
Już wiesz jak będzie wyglądać produkt.
Bardzo dobra jakość , łatwo się nakłada
Tak że wszystko ok ????
Justyna opinia zweryfikowana 23.05.2024
5/5
Fototapeta przepiękna ! Obsługa profesjonalna . Reklamacja rozwiązana szybko i bez problemów za co bardzo dziękuję . Polecam serdecznie♥️
Aneta opinia zweryfikowana 23.05.2024
1/5
Dostarczenie przesyłki nieskuteczne. Pomimo zgłoszenia reklamacji na kuriera DHL firma podejmuje się ponownego dostarczenia, ktòre ròwnież okazuje się nieskuteczne. Czas oczekiwania na przesyłkę wydłuża się do miesiąca. Nie polecam.
Marek opinia zweryfikowana 23.05.2024
5/5
Fototapeta rewelacyjnie wykonana. Czas oczekiwania sredni jednak warto poczekać kilka dni dluzej i cieszyć się profesjonalnie wykonaną fototapeta.
Krzysztof opinia zweryfikowana 21.05.2024
5/5
Fototapeta oraz obsługa na najwyższym poziomie, dlatego złożyłem drugie zamówienie w Redro pozdrawiam obsługę
Waldemar opinia zweryfikowana 21.05.2024
5/5
Tapeta super wykonana, przepiękny efekt. Bardzo miła i szybka obsługa, przesyłka ekspresowa. Dziękuję:) na pewno skorzystam kolejny raz.
Grażyna opinia zweryfikowana 15.05.2024
1/5
Tapeta którą zamówiłam całkowicie odbiega od tego co jest prezentowane na stronie. Jakość tragedia, miał byc efekt
" blachy" a otrzymałam kiepski wydruk w bladych kolorach. Jeden z arkuszy pognieciony. Pomimo wiadomości wysłanej do sprzedającego w sprawie zwrotu brak odzewu. TRAGEDIA!!! Pieniądze wyrzucone w błoto
Odpowiedź obsługi sklepu:
Niezmiernie przykro nam, że produkt nie spełnił Pani/Pana oczekiwań. Niezwłocznie wyjaśnimy zaistniałą sytuację.
Paulina opinia zweryfikowana 13.05.2024
1/5
Tapeta dramat... Położenie to męka, jakość porażka, ogólnie nie polecam, ponad 700 zł prawdopodobnie pójdzie w kosz, bo nie możemy mieć takiego czegoś na ścianie, zwrotu nie dostaniemy, bo tapeta robiona na wymiar.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Zachęcamy do kontaktu w celu wyjaśnienia nieścisłości/problemu.
Justyna opinia zweryfikowana 08.05.2024
5/5
Piękne, super wykonane, szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło!
Paulina opinia zweryfikowana 05.05.2024
5/5
Firma godna polecenia! Z usług skorzystałam kolejny raz i jak zwykle nie zawiodłam się. Jakość pierwsza klasa. Kontakt z konsultantami bez zarzutu, bardzo pomocni. Ludzie korzystajcie z usług firmy REDRO!!!
Ewa opinia zweryfikowana 25.04.2024
5/5
Zamówiona fototapeta przyszła szybko, nie była uszkodzona, jakość obrazu bardzo dobra. Syn zadowolony :)
Ewa opinia zweryfikowana 19.04.2024
5/5
Plakat, który zamówiłam jest bardzo dobrej jakości, ma piękne żywe kolory. Jest piękną ozdobą ☺️. Polecam wszystkim Redro.
Gosia opinia zweryfikowana 18.04.2024
5/5
Super jakość ,szybka realizacja ,!
Justyna opinia zweryfikowana 17.04.2024
1.23...244

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.