Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Wszystko w najlepszym porządku, pełne zadowolenie : )
dorota kinal Dodano: 18.01.2017
Jakość produktu ok, dobry kontakt, ogólnie bez zastrzeżeń
Kola_123 Dodano: 17.01.2017
Wiedziałem, że dobrze robię wybierając REDRO do realizacji mojego marzenia ;) Jestem w najwyższym stopniu zadowolony i szczerze polecam tych specjalistów od kolorowej magii, którą możesz mieć w domu za na prawdę nieduże pieniądze.
Ireneusz Matuszak Dodano: 16.01.2017
SUPER! Bardzo porządna firma.Bardzo mi się podobało ,że dzwonią do klienta żeby ustalić szczegóły ,miła obsługa.Co najważniejsze fajna cena jakość i krótkie terminy.Polecam!
Paweł Kubik Dodano: 16.01.2017
Jakość produktu bardzo dobra.
Duża troska o właściwe przygotowanie przed wykonaniem usługi
Elastyczne podejście do zamówienia.
Termin wykonania minimalny.

Marek Arczyński Dodano: 12.01.2017
Jestem bardzo zadowolona :)) Polecam w 100% Tak jak chciałam tak wykonano naklejki!!! SUPER!!!
Dziękuję i pozdrawiam :*
sylwia harasimiuk Dodano: 12.01.2017
Polecam. Fototapeta na żądany wymiar.Kontakt telefoniczny i wysylana e-mailem czy odpowiada powiekszanie elementow.piekna kolorystyka.Bardzo jestem zadowolona.
Lilianna Pawłowicz Dodano: 12.01.2017
szybka dostawa jestem bardzo zadowolony
Leszek Okoń Dodano: 11.01.2017
ok! wręcz bdb :)
ewa Dodano: 11.01.2017
Plakat wysokiej jakości, idealny kontrast czerni i bieli. Szybka realizacja zamówienia. Dodatkowo paczka solidnie zabezpieczona przed uszkodzeniami. Długo zajęło mi rozpakowywanie produktu hah ;) Serdecznie polecam!
Oliwia Grudzińska Dodano: 10.01.2017
Super szybka dostawa, tapety dokładnie takie jak zamówiłam, dostarczone w stanie idealnym. Polecam
Karolina Pogorzelska Dodano: 10.01.2017
Fototapeta jest bardzo dobra! Świetny kontakt z firmą i błyskawiczna dostawa! Przesyłka super zabezpieczona! Jestem zadowolona:). serdecznie polecam !!!
Anita Majchrzak Dodano: 09.01.2017
Bardzo dobrej jakości tapeta, piękne barwy, bardzo intensywne. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona przekazana ekspresowo, polecam:)
Renata KRETKIEWICZ Dodano: 08.01.2017
Fototapeta,ktora zamowilam jest swietnej jakosci. Łatwo ją przykleic,nie powstają pęcherze powietrza,a efekt przekroczył moje oczekiwania. Jest Idealnie. Kolory są żywe,a obraz wyraźny. Dostawa wedle umowy. 100% zadowolenia.
Bozena Rogacz Dodano: 04.01.2017
Fototapeta piękna kolorystycznie! Świetny kontakt z firmą i błyskawiczna dostawa! Przesyłka super zabezpieczona! Jestem megaa... zadowolona:). Polecam !!!
Anna S. Dodano: 03.01.2017