Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Expresowa forma realizacji zamowienia
Majka Nowak Dodano: 20.02.2017
Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, świetny jakościowo towar. Szczerze polecam!
Ania Dodano: 20.02.2017
Towar bardzo dobrej jakości, profesjonalnie zabezpieczony,dotarł do mnie błyskawicznie. Z całego serca polecam:))
k. sikorska Dodano: 19.02.2017
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Naklejki dobrej jakości, dobrze odzwierciedlają to co widzimy na ekranie komputera. Szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zabezpieczony, dodatkowo informacje o postępach prac. Polecamy wszystkim.
meblebemowo.pl Dodano: 17.02.2017
Szybko i profesjonalnie.Polecam
Karolina Dodano: 13.02.2017
Bardzo szybka realizacja, mailowe powiadamianie o postępach, przesyłka bardzo starannie zapakowana, obraz cudny, nic tylko polecać !
Magda Dodano: 11.02.2017
Towar najwyższej jakości.Naklejki z magnesem rewelacyjne teraz pięknie zdobią lodówkę.
Agnieszka Z. Dodano: 10.02.2017
Fototapeta idealna, grafik wykonał bardzo dobrą robotę. Wysyłka i dostawa bardzo szybko. Polecam serdecznie! ;)
Emilia Dodano: 10.02.2017
Fototapeta bardzo dobrej jakości, zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane, na każdym etapie osobny e-mail z informacją, a cenna przesyłka idealne zapakowana. Polecam każdemu kto się waha, warto wydać trochę więcej, aby uzyskać niepowtarzalny efekt w swoim mieszkaniu. Już myślę o następnej...
Agnieszka Dodano: 10.02.2017
same plusy
Maria z Cieszyna Dodano: 09.02.2017
Naklejka super,bardzo wyraźna.Towar super zapakowany+szybka dostawa.
Ola z Mikołowa Dodano: 07.02.2017
tapeta rewelacyjna!! Szybkie przygotowanie, informowanie klienta na bieżąco o postępach w realizacji zamówienia. Oby wszyscy tak szybko i profesjonalnie działali . Zadowolenie w 100% Solidna 5 :) Polecam!!
Laura Gurgul Dodano: 07.02.2017
Super naklejka,piekna kolorystyka,bardzo dobra jakosc wszystko oceniam na 5.Polecam
Joanna Dodano: 06.02.2017
Szybko, profesjonalnie i jest tak jak miło być :) Polecam wszystkim.
kajka Dodano: 03.02.2017
Fototapeta super. Transakcja szybka. Polecam każdemu. Przy pomocy takich foto - tapet nadasz swojemu mieszkaniu niepowtarzalny wygląd.
Andrzej Kolasiński Dodano: 02.02.2017