-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !   Jeszcze tylko 

Opinie klientów

Klienci o nas
Twoja ocena
5/5
To moje drugie zamówienie. Jeszcze
piękniejsze. Szybko, profesjonalnie i niedrogo. Polecam
Magdalena Dodano: 19.05.2022
5/5
Kontakt z klientem i czas realizacji oceniam bardzo pozytywnie. Materiał z którego wykonana tapeta dość gruba, jeszcze nie położona ale wygląda rewelacyjnie. kolory zgadzają się a w oryginale nawet ładniejsze. Polecam zakupy foto tapet w sklepie REDRO
IzaDodano: 19.05.2022
5/5
Tapeta bardzo dobrej jakości, dośc gruba (strukturalna). Sprawdziła się na betonowej scianie w bloku z wielkiej płyty. Ściana nie była równana, a mimo to tapeta wygląda dobrze. Dziecko zachwycone :)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa!
MarysiaDodano: 17.05.2022
5/5
Fototapeta pięknie się prezentuje. Jakość, cena i czas realizacji zamówienia bez zastrzeżeń. polecam serdecznie
Odpowiedź obsługi sklepu:
Jakość ma dla nas ogromne znaczenie, dziękujemy za docenienie naszej pracy!
ilonaDodano: 12.05.2022
5/5
Absolutnie świetne produkty, wykonanie, szybkość realizacji, wybór opcji i ceny. Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Takie opinie dodają nam skrzydeł, dziękujemy!
Magdalena Dodano: 11.05.2022
5/5
Doskonała jakość produktu,ogromny wybór wzorów i szybka realizacja zamówienia. Dla mnie to idealny przepis na ciekawy prezent.(obdarowany był wzruszony).Polecam i dziękuję REDRO
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa, to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy!
TomaszDodano: 09.05.2022
5/5
Fototapeta zgodna z opisem. Przepięknie zdobi gabinet sensoryczny. Zachęcam do wyboru i kupna towaru u Redro.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Krzysztof Dodano: 09.05.2022
5/5
Bardzo szybka realizacja. Witraż wyszedł pięknie na oknie, dokładnie tak jak chciałam. Żadnego problemu z naklejaniem, porządna folia. Polecam na 100%
Odpowiedź obsługi sklepu:
Świetnie, bardzo się cieszymy, że dekoracja się Pani podoba :)
KarolinaDodano: 07.05.2022
5/5
Solidna firma
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy!
Wiktor Dodano: 06.05.2022
5/5
Wszystko w najlepszym porządku, szybka wysyłka a fototapeta piękna i bardzo dobrej jakości. Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło!
NataliaDodano: 06.05.2022
5/5
Wszystko szybko sprawnie, odszukano nawet stary wzór. Polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy pięknie, przygotowanie dekoracji dla Pana sprawiło nam ogromną frajdę :)
PiotrDodano: 04.05.2022
5/5
Przepiękna, sprawna i szybka dostawa. Polecam!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Takie opinie dodają nam skrzydeł, dziękujemy!
Eliza Dodano: 03.05.2022
5/5
Fototapeta jest piękna. W pełni spełnią moje oczekiwania. Polecam Sprzedawcę
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa :)
IwonaDodano: 03.05.2022
5/5
Polecam, piekna tapeta.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy!
KasiaDodano: 02.05.2022
5/5
Super sprzedawca, towar zgodny z zamówieniem--polecam.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię
Włodek Dodano: 02.05.2022
5/5
Jest cudo.Gdy tapetę Redro kładę to przyjemność mnie owłada.Pozdrawiam.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo nam miło! :)
rysiuDodano: 02.05.2022