-48%
Jeszcze tylko

Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Polecam!!!!! Jeszcze nie spotkalam sie z takim zainteresowaniem i wsparciem w wyborze produktu. Jestem pod wielkim wrazeniem. Na pewno wroce do tego sklepu.
Joanna Nowicka Dodano: Wczoraj
Polecam
Krystyna Dodano: Wczoraj
Bardzo polecam jakoś produktu i obsługa sklepu na najwyższym poziomie . Wrócę do was na pewno. Aneta
Aneta Chwastyk Dodano: Wczoraj
Polecam. Swietna jakosc, szybko i wzorowa obsluga klienta.
Jerzy Dodano: 22.04.2019
Polecam w 100%. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
Magda Dodano: 19.04.2019
naklejka świetnej jakości. Polecam
M.Wójcik Dodano: 19.04.2019
Polecam wszystkim kto zajrzy na tę stronę .Korzystajcie z super ofert i profesjonalnej przemiłej obsługi.
Ewa Dodano: 18.04.2019
POLECAM ! ZSZYBKA OBSŁUGA , TOWAR W 100% ZGODNY Z OPISEM
Maciej GALAS Dodano: 18.04.2019
POLECAM! super jakość, obsługa 100% kompetencji
ALEX-POL Marceli Dodano: 18.04.2019
Tapeta cudna, piękna, obsługa również super. Możliwość modyfikacji zamówienia w trakcie realizacji. Polecam w 100%
Monika Dodano: 17.04.2019
Super jakość, sprawna i szybka realizacja zamówienia. Polecam
Dorota G. Dodano: 17.04.2019
Super. Polecam. Tak się powinno handlować.
Jacek Dodano: 17.04.2019
Szybka i fachowa obsługa. Wysoka jakość materiałów. Polecam.
Aleksander Giza Dodano: 17.04.2019
Super, obsługa i realizacja na bardzo wysokim poziomie.
Polecam.
Edyta S. Dodano: 16.04.2019
Polecam. Produkt zgodny z zamówieniem. Doskonała jakość. Możliwość modyfikacji zamówienia w trakcie. Naklejka doskonale prezentuje się na meblach.
Justyna Dodano: 16.04.2019