ważne tylko do środy:22 sierpnia-40%

Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Tapety dobrej jakości i ładnie wydrukowane. Polecam.
Rafał Dodano: 16.08.2018
Zamawiałam plakat. W rzeczywistości wyszedł dużo lepszy niż oczekiwałam. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
Karolina Ciszek Dodano: 16.08.2018
Super jakość i szybkie wykonanie , świetna alternatywa na wielkoformatowy obraz. Żywe kolory i duży wybór wzorów
Sabina Sta Dodano: 15.08.2018
Profesjonalna obsługa. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam!
Asia Dodano: 14.08.2018
Obsługa rewelacyjna!!! Potrzebowałam przyspieszyć wysyłkę i zgodzili się bez problemu. Nie wszędzie można liczyć na takie indywidualne podejście do klienta. Dodatkowo, produkty bardzo dobrej jakości. Jeśli będę potrzebowała kiedyś takich produktów - to tylko w REDRO:) Polecam gorąco!!!
Ewa Szarek Dodano: 12.08.2018
Witam
Jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość plakatu. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Polecam wszystkim.
Albert Nowakowski
Albert Nowakowski Dodano: 12.08.2018
To już moja druga styczność z Redro i muszę przyznać, że trzymają poziom. Świetny kontakt i jakość towaru. Bardzo polecam!
Monika Dodano: 09.08.2018
Zamawialam fototapete z dusza na ramieniu bo czesto produkty online wygladaja znacznie lepiej w komputerze niz w rzeczywistosci. Okazalo sie odwrotnie - fototapeta w realu jest znacznie piekniejsza niz na zdjeciach i przerosla moje oczekiwania. Wspaniala jakosc.Tego samego dnia, w ktorym ja otrzymalam znalazla sie na scianie. Rewelacyjnie sie ja kladlo na posmarowana klejem sciane. Bede Was wszystkim polecac. Wspaniala i profesjonalna obsluga. Dziekuje !!!
Izabela Leszczynska Dodano: 08.08.2018
Udany zakup. Profesjonalny kontakt - A.P. - właściwa osoba na właściwym miejscu. Bardzo dobra jakość, przesyłka dobrze zabezpieczona.Fototapeta już na ścianie - wygląda super (szkoda że nie można dodać zdjęcia). Zachęcam do kontaktu z tą firmą. Pozdrawiam i dziękuję.
Anna Dodano: 08.08.2018
Witam
Bardzo atrakcyjny asortyment oferowanych towarów, profesjonalny kontakt. .
Polecam wszystkim.
Małgorzata
Małgorzata Dodano: 08.08.2018
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa szybka i pomocna. Oferta ogromna i elastyczna. Jakość absolutnie zadowalająca. Cieszę się, że znalazłam tę firmę, na pewno skorzystam jeszcze nie raz.
bardzo starannie opakowany towar.
Polecam i pozdrawiam.
Ewa R Dodano: 07.08.2018
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam!
Katarzyna Dodano: 06.08.2018
Wszystko super, szczerze polecam. Robiłem remont pokoju córki i poprosiłem o możliwie najszybszą dostawę wykonanej tapety, tak aby była mile zaskoczona po przyjeździe z obozu.
Przesyłkę dostałem 2 dni przed terminem. Wszystko się udało, 12-latka zaskoczona i szczęśliwa!
Maciej Witoszyński Dodano: 05.08.2018
Polecam ,szybka wysylka towar ok.
Monika Dodano: 05.08.2018
Tapeta przepiękna.dostawa szybka-pełen profesjonalizm.Napewno niedługo ponownie skorzystam z usług tej firmy.Wartao
Jarek Dodano: 04.08.2018