-50%
Jeszcze tylko

Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Jestem bardzo zadowolona i skorzystam w przyszłości.
Anna Dodano: 15.02.2019
Naklejka super, córka zadowolona .Obsługa miła i towar dobrze zabezpieczony.
BEATA Dodano: 14.02.2019
Godny polecenia sklep. Rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta. Jakość wykonania obrazu na najwyższym poziomie, solidnie przygotowane do wysyłki. Wszystko w terminie.
Joanna S. Dodano: 13.02.2019
super sklep,produkt bardzo dobry jakościowo-polecam
maria kowalczyk-drewniak Dodano: 13.02.2019
Polecam w 100%. Często korzystam z usług różnych firm, ale z taką jakością dawno się nie spotkałam . Plakaty wykonane ze szczególną starannością i dbałością. Niektóre firmy powinny brać przykład. Brawo i dziękuję . Będę korzystać
Wojtczak Dodano: 13.02.2019
Wydruk profesjonalny
Zs 5 Dodano: 13.02.2019
Mapa skarbów rewelacyjna. Bardzo rzetelna firma. Polecam
Anna Kozina Dodano: 13.02.2019
Fototapeta piękna - ponad moje oczekiwania. Przesyłka ekspresowa. Polecam
Anna Otczyk Dodano: 12.02.2019
Obraz jest piękny,robi wrażenie.Najlepiej spakowana paczka jaką widziałam,kurier nie ma szans jej zniszczyć.Zamawiałam pierwszy raz i jestem zachwycona,polecam i dziękuję
Katarzyna Kamińska Dodano: 12.02.2019
Realizacja zamówienia szybka, bardzo sprawna, bez najmniejszych uwag. Szczerze polecam.
Anna
Anna Kowalska Dodano: 11.02.2019
wszystko ok , polecam w 100%
Krystyna Michalak Dodano: 11.02.2019
Firma solidna, tapeta zapakowana w pojemnik i zabezpieczona przed uszkodzeniem. Bardzo miła obsługa. Dostępne ceny.Firma godna polecenia.
Anna z Ustki Dodano: 11.02.2019
Zamówiona naklejka wyszła super. Towar starannie zapakowany i zabezpieczony. Kontakt bardzo pomocny i profesjonalny. Bardzo dziękuję. Polecam.
Maryla Sowa Dodano: 10.02.2019
Szybka realizacja , informowali na bierząco na jakim etapie jest zamówienie. Fototapeta jest śliczna i dobrze wykonana . Polecam !
Justyna Liguzińska Dodano: 10.02.2019
Wczoraj tapeta ozdobiła ścianę naszej sypialni. Jest piękna, super jakościowa- następny zakup też będzie u Was
Mariola S. Dodano: 08.02.2019