ważne tylko do środy:20 czerwca-42%

Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Szybko konkretnie na temat kontakt bardzo dobry 100% profesjonalizm. Polecam
Krzysztof Sarnowski Dodano: 17.06.2018
Fototapeta pierwsza klasa, wysoka jakość, całkowicie spełniała moje oczekiwania. Goście podziwiają i się zachwycają!
Dorota Dodano: 16.06.2018
Zamówienie zostało zrealizowane profesjonalnie. Jakość bez zarzutu. Szybka i sprawna wysyłka Polecam.
Kasia B. Dodano: 14.06.2018
Wszystko super, fototapeta wyszła naprawdę ładnie (samoprzylepna, laminowana), kolory są takie jak na zdjęciu.

Kontakt podczas zamawiania też bardzo dobry - jeżeli jeszcze będę potrzebował fototapetę, na pewno tu wrócę!
Paweł K. Dodano: 13.06.2018
Błyskawiczna realizacja (fototapetę miałem już po 3 dniach od zamówienia). Dobra jakość, łatwy, bezproblemowy "montaż" na zwykłej ścianie. Poprzednie zamówienie złożyłem pół roku temu - tapeta trzyma się świetnie.
Tomasz T. Dodano: 13.06.2018
kupilam naklejke jako obraz pod szklo, bardzo zadowolona jestem, grafika bardzo dobra jakosc rowniez, polecam i napewno skorzystam przy kolejnych zniżkach za pół ceny:D realizacja jak i przesyłka zaledwie kilka dni :) polecam
pozdrawiam
Kasia Dodano: 13.06.2018
Powiem krótko: na czas, na miejsce, na pewno..
Kupowałam tu fototapety dwukrotnie i dwukrotnie bardzo byłam zadowolona. Jakość, szybkość obsługi, ogromny wybór - wszystko się zgadza. Polecam
Anna
Anna Mączka Dodano: 12.06.2018
Dobra jakość i szybka wysyłka, polecam!
Izabela Roman Dodano: 12.06.2018
To nasz pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni :) Jesteśmy bardzo zadowoleni, choć na początku dużo marudziliśmy,wszystkie wzory są tak piękne że nie wiadomo na który się zdecydować;), efekt ostateczny jest dla nas bardzo zadowalający, a obsługa cierpliwie znosiła nasze wymagania. POLECAM !!!Fototapeta fantastycznie prezentuje się na ścianie!! Błyskawiczna realizacja zamówienia - pełen profesjonalizm - zarówno na etapie doradztwa jak i obsługi klienta a jakość fototapety rewelacyjna. Z czystym sumieniem polecam :) przesyłka zapakowana bardzo solidnie, tak aby nic się nie uszkodziło, co mnie mile zaskoczyło. Naprawdę warto tu kupować!W przyszłości tapety tylko z Redro !!!Pełne zadowolenie!!!
Witold J. Dodano: 09.06.2018
Fototapeta pierwsza klasa,wysoka jakość, piękne kolory:) syn zachwycony. Towar zabezpieczony podczas wysyłki na 6+
Joanna Z. Dodano: 08.06.2018
Szybko, profesjonalnie, dokładnie. Tapeta w 100% spełniła moje oczekiwania.
Marta Czuchra Dodano: 07.06.2018
Szybkie, solidne i trwałe wykonanie.
Dominik E. Dodano: 06.06.2018
wszystko super
piotr malaga Dodano: 05.06.2018
Polecam, szybka realizacja, usługa zgodna do oczekiwań i w dobrej cenie, dobry kontakt z handlowcem.
Michał W. Dodano: 05.06.2018
szybko, solidnie
Barbara G. Dodano: 04.06.2018