Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Dostałem taki towar jaki zamówiłem, szybko,konkretna informacja od kuriera,sam towar bez zastrzeżeń, na pewno jeszcze skorzystam z wyrobów REDRO i śmiało polecę moim znajomym.
Piotr Pawluś Dodano: 19.06.2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej fototapety.Szybka realizacja i wysyłka.Produkt najwyższej klasy!Polecam!
Krystyna Bajko Dodano: 16.06.2017
szybka dostawa, towar jak w opisie 5+ polecam
adam bartosz Dodano: 16.06.2017
Wszystko super , fototapeta przepiękna , realizacja szybka i profesjonalna. Polecam.
beata Dodano: 15.06.2017
Serdecznie polecam, szybka realizacja zakupu, przyjemna obsługa.
Joanna Dodano: 15.06.2017
Szybka realizacja, miła obsługa, pomoc w kłopocie
Polecam !!!!
Beata Dodano: 13.06.2017
towar wysokiej klasy, bogata oferta, przesylka bardzo dobrze zabezpieczona, realizacja zamowienia sprawna. polecam ten sklep jestem bardzo zadowolony.
mati Dodano: 12.06.2017
Polecam!!!...zarowno kontakt jak i realizacja super...a jakosc materialu...piekno zdjecia... i efekt koncowy po polozeniu fototapety...rewelacja!!!:-)...jesli kiedys bede szukal podobnych produktow...juz wiem gdzie:-)..
Zbigniew R. Dodano: 12.06.2017
Fototapeta najwyższej jakości,super się prezentuje na ścianie,szybka i miła obsługa,podziękowania dla sklepu!!
RAF. K. Dodano: 09.06.2017
Już kolejny raz zakupiłam fototapetę. Obsługa jest profesjonalna, wysyłka błyskawiczna. Zależało mi bardzo na szybkim dostarczeniu przesyłki - fototapetę otrzymałam na drugi dzień :) Rewelacja! Polecam!!!
Katarzyna P. Dodano: 07.06.2017
Wszystko super , fototapeta przepiękna , realizacja szybka i profesjonalna. Polecam również ze względu na przystępną cenę.
Justyna Dodano: 06.06.2017
To mój drugi zakup w tym sklepie i jak poprzednim razem, jestem bardzo zadowolona. Fototapeta zgodna ze zdjęciem. . Powiadomienia o postępach w etapach realizacji. Sklep na szóstkę, polecam .
Krystyna K. Dodano: 04.06.2017
Naklejka świetna jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu. Wszystko na poziomie.
POLECAM
Edyta K Dodano: 04.06.2017
jest wszystko jak być powinno! super!
zaneta Dodano: 02.06.2017
Świetny kontakt, świetne produkty, blyskawiczna wysylka. Wysoki standard obsługi,co zachęca do kolejnych zakupów i oczywiscie przystępne ceny. Polecam serdecznie wszystkim niezdecydowanym.
Katarzyna Mu Dodano: 01.06.2017