Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Dziękuję za wykonanie zamówienia. Wszystko przebiegło mega szybko i profesjonalnie. Przesyłka zapakowana świetnie. Będę polecać znajomym, a sam zapewne kiedys wrócę do zakupów. Polecam.
Jacek Barański Dodano: 21.04.2017
przepiękne wykonanie. realizacja pod każdym względem super.
Mateusz Wojciechowski Dodano: 21.04.2017
Doskonały kontakt, profesjonalna dostawa i bardzo konkurencyjne ceny. Nic, tylko polecać!
Piotr Błaszczyk Dodano: 20.04.2017
Plakaty przepiękne. Barwy soczyste, papier fotograficzny gruby, bardzo dobrej jakości. Przesyłka super zabezpieczona.
Zamawialam tez w innym sklepie ale produktów o takiej jakości nie otrzymalam. Zdecydowanie polecam.
Alicja Dodano: 20.04.2017
Zamawialismy fototapete z kotem jesteśmy zadowoleni dotarła na czas bardzo dobrze zabezpieczona dobrze klei się na ścianie ☺☺☺
aneta Dodano: 20.04.2017
Fototapeta bardzo dobrej jakości. Szybka przesyłka. Wzięłam misie w głębokim lesie.Piękna. Szkoda ze większej nie wzięłam. Na flizelinie bardzo dobrze kładzie się na ścianie.
Anna Małecka Dodano: 19.04.2017
Polecam, fotonaklejki które zamówiłam są przepiękne. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko na 5 +.
Mariola Woronko Dodano: 19.04.2017
Jestem bardzo zadowolona z fototapety, bardzo dobra jakość, bardzo szybka dostawa, bardzo dziękuję
Joanna Wojciszko Dodano: 19.04.2017
szybko, sprawnie, ładne.
Polecam współpracę i zamawianie w tej firmie
Krystyna Dodano: 18.04.2017
Bardzo polecam. Szybko i solidnie.
Marek Dodano: 18.04.2017
Dobry kontakt. Wszystko super

Sabina B. Dodano: 17.04.2017
Towar zgodny z oczekiwaniami, szybka przesyłka, informacje na bieżąco odnośnie towaru.
anna dzirba Dodano: 16.04.2017
właśnie wczoraj dostałem fototapete winylowa na flizelinie strukturalnej bardzo polecam własnie ten rodzaj fototapety zadowolony jestem z tej fototapety i ze tak wszytko szybko poszło fachowa obsluga konsultantki
Przemo Dodano: 15.04.2017
Opinia jak najbardziej pozytywna.
Stały kontakt mailowy, szybka przesyłka, a plakaty - takie jak sobie wymarzyłam:-) Na pewno dokonam jeszcze kolejnych zakupów, bo wybór macie przeogromny.
Kasia Kostecka Dodano: 14.04.2017
Miła i szybka obsługa. Wszystko profesjonalnie.
Rafał Ługowski Dodano: 14.04.2017