ważne tylko do środy:17 października-40%

Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Jestem bardzo zadowolona. Niska cena za dobrą jakość. Sprawny kontakt i komunikacja. Polecam.
Milena Modrzewska Dodano: Wczoraj
Jestem bardzo zadowolona z fototapet. Obsługa na poziomie europejskim.Cierpiwość i fachowość projektantów przy uzgadnianiu z klientem końcowego efektu wizualizacji bezcenna.Wykonanie takie, jak sobie wymarzyłam.Będę tutaj na pewno wracać niejednokrotnie. Firmę polecam wszystkim z czystym sumieniem .Na pewno nie będą żałować!
Dorota Drela Dodano: Wczoraj
Produkt kapitalny,efekt,kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnościa polecam
Maciej Kozieł Dodano: 15.10.2018
Polecam -fototapeta niezwykła,realizacja zamówienia mega -na pewno tu wrócę!!!
MAŁGORZATA PIEKARSKA Dodano: 13.10.2018
Polecam firmę REDRO świetna obsługa i profesjonalizm
na pewno jeszcze skorzystam z tej firmy
Krystyna Kłudka
Krystyna Kłudka Dodano: 12.10.2018
Bardzo polecam cała transakcja przebiegła błyskawicznie .
Obrazy dobrej jakości i fajnie wykończone jak i również dobrze zabezpieczone na czas transportu.
Dziękuję .
Katarzyna Szlichta Dodano: 12.10.2018
Świetna jakość. Naklejka przepiękna. Zdecydowanie tu wrócę! Polecam!
Magdalena Walkiewicz Dodano: 11.10.2018
Wszystko super ...polecam w 100 % ;)
Ania Sz Dodano: 10.10.2018
Obsługa bardzo sprawna. Termin realizacji zgodny z informacją. Produkt - rewelacja
Agnieszka Dodano: 10.10.2018
Bardzo miła i pomocna obsługa, szybkie wykonanie zlecenia, przesyłka zabezpieczona, POLECAM
Asia Dodano: 10.10.2018
Tapeta w 100% zgodna z oczekiwaniami. Poprosilem o szybsza dostawe i faktycznie, przesylka dotarla do mnie wczesniej niz sie spodziewalem. Tapeta bardzo dobrej jakosci - latwo sie kladzie. Tapete polozylem jeszcze w tym samym dniu. Efekt: super :) POLECAM!!!
Grzegorz KRK Dodano: 10.10.2018
Mega profesjonalna obsługa, wszystko dokładnie ustalone, błyskawiczna realizacja. Projekt był poprawiany przez grafika - każda moja uwaga została rzetelnie uwzględniona wg moich oczekiwan, a efekt jest rewelacyjny, dokładnie tak jak sobie wymarzyłam.
SERDECZNIE POLECAM!!!!
Paulina Grzanka Dodano: 09.10.2018
Tapeta super. Dziekuję za profesjonalną obsługę.
Dorota Dodano: 09.10.2018
Dobrze opakowana przesyłka przyszła "migusiem" O tym czy spełniła moje oczekiwania co do urody wypowiedzieć mogę sie po 25 pażdziernika bo będzie już wtedy na ścianie
Ewa Urban Borucka Dodano: 09.10.2018
Błyskawiczny kontakt . Profesjonalna obsługa.Przesyłka dobrze zabezpieczona . Fototapeta super . Wpadnę ponownie .
Zdzisława Rojewska Dodano: 07.10.2018