Opinie klientów

Opinie klientów
Wystaw opinię
Twoja opinia
Twoja ocena
Twoje imię i nazwisko
Twój adres e-mail
Tylko do naszej wiadomości.
Fototapeta przepiękna , wyraziste kolory ,szybka realizacja .polecam
Jolanta S. Dodano: 16.08.2017
Szybko i profesjonalnie. Polecam z czystym sumieniem.
Krzysztof Dodano: 16.08.2017
profesjonalne wykonanie. zapas około 1-2 cm, z laminowaniem wygląda na strukturalną. Na fizelinie, świetnie się kładzie. Gruba nie rozrywa się, łatwo dopasować bryty tak aby nie było widać połączeń. Zamówienie szybko zrealizowane. Pełen profesjonalizm.
Anna Rębiałkowska Dodano: 15.08.2017
Bardzo szybko zrealizowano zamówienie.
Dokładnie to czego oczekiwałem, polecam.
jan kobylański Dodano: 13.08.2017
Fototapeta piękna. Solidne wykonanie. Szybka i sprawna dostawa. Pełen profesjonalizm. Polecam
Danuta S. Dodano: 12.08.2017
Dzięki tapetom odmieniłam swój dom. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim znajomym. Rewelacyjne wzory. Fototapetę o wzorze schodów nakleiłam na drzwi pokoju syna na piętrze. Widok niesamowity. Szybka dostawa. Wszystko na 6 . Mój kolejny zakup to wzór okna z widokiem na ogród , które będzie w salonie. Polecam wszystkim , można fantastycznie odmienić swoje mieszkanie czy dom za niewielkie pieniądze. To na pewno nie ostatni mój zakup.
Anna Mirosz Dodano: 12.08.2017
Świetnie i szybko, fototapeta z mojego zdjęcia,
Halina Dodano: 11.08.2017
Jestem zachwycona! :) Dokładnie taka, jaka oglądana na stronie.
Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Jakość fototapety na flizelinie -świetna - jak obraz. Wygodnie się przykleja.
Profesjonalizm - klasa :)
Iwona Dodano: 11.08.2017
Rewelacyjna fototapeta. Tapety na flizelinie - grubo tłoczone, to najlepsza rzecz do klejenia. Rewelacyjne wykonanie. rewelacyjne zapakowanie.
Wojciech Dodano: 07.08.2017
Bardzo polecam. Szybka wysylka, bardzo dobrze zabezpieczony produkt. Bardzo dobra jakos plakatu. Napewno jeszcze cos zamowie :)
Dominika M Dodano: 06.08.2017
Jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja i miły kontakt. POLECAM
Renata Sz. Dodano: 05.08.2017
Bardzo szybko zrealizowano zamówienie.
Dokładnie to czego oczekiwałam, polecam.
Ela Dodano: 05.08.2017
Fototapeta prezentuje się super, zakup otrzymałam w umówionym czasie, obsługa miła i profesjonalna. Polecam.
Patrycja Dodano: 04.08.2017
Profesjonalizm w 100%,końcowa oprawa graficzna wysłana do mojej akceptacji,fachowa i profesjonalna obsługa ,produkt na czas. Na pewno jeszcze kiedyś z korzystam. Super Polecam!!!
Damian Dodano: 03.08.2017
Szybko. Profesjonalnie. Miło
Ewa Dodano: 02.08.2017