-45%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !   Jeszcze tylko 

Opinie klientów

Klienci o nas
Twoja ocena
5/5
Zamówiłam obraz i jestem bardzo zadowolona.
Wykonanie precyzyjne, solidne, a efekt końcowy powalający.
Firma godna polecenia Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Szybko rzeczowo i konkretnie.
Jeszcze raz polecam z całego serca.
Anna
Anna opinia zweryfikowana 27.01.2023
5/5
Wszystko poszło sprawnie, Tapeta robi wrażenie :)
Tomasz opinia zweryfikowana 26.01.2023
5/5
Jak zwykle w terminie i w dobrej jakości (włącznie z opakowaniem;)
Dziękuję!
Dariusz opinia zweryfikowana 25.01.2023
5/5
Jakość na wysokim poziomie, bardzo polecam
REALITY S.C opinia zweryfikowana 25.01.2023
5/5
Bardzo dziękuję- za profesjonalną i nietuzinkową pomoc! Doradzono mi zmianę skali wzoru tapety i zmianę z flizelinowej na samoprzylepną, bo wybrałam określony wzór, ale nie dostosowałam jej do moich potrzeb( chciałam ją nakleić na meble). Dzięki Państwa pomocy uniknęłam niepotrzebnego stresu
Iwona opinia zweryfikowana 24.01.2023
5/5
fototapeta super ,jestem zadowolona, dostawa w terminie , polecam
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
monika opinia zweryfikowana 24.01.2023
5/5
Wszystko ok
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię
Patrycja opinia zweryfikowana 23.01.2023
1/5
fototapeta bardzo ładna, jestem zadowolona......, ale niestety firma się nie popisała po zamówieniu fototapety zadzwonił przedstawiciel firmy ustatliliśmy telefonicznie jak pocięte mają być pasy po czym przyszło wszystko inaczej, oczywiście po naszej reklamacji wszystko zostało wysłana tak jak należy ale niestety nikt się nie poczuwał do tego żeby się spiąć i szybko zrealizować zamówienie, poprawki trwały tydzień czasu co znacznie opóźniło nasz remont..... więc jeżeli zależy komuś na czasie może być różnie :(:(
Katarzyna opinia zweryfikowana 22.01.2023
5/5
Jestem bardzo zadowolona z produktu. Fototapeta spełniła moje oczekiwania. Przygotowanie tapety (3 rolki ) opisane co do kolejności nałożenia na ścianę, super. Polecam.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa!
Dorota opinia zweryfikowana 22.01.2023
5/5
Super
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię
Hania opinia zweryfikowana 21.01.2023
5/5
Super obraz ,wykonanie i zapakowanie profesjonalne.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło!
Wojciech opinia zweryfikowana 20.01.2023
5/5
Tapeta bardzo dobrej jakości, zgodna z zamówieniem. Obawiałam się klejenia, a okazało się bardzo proste. Do tapety dołączony jest klej, który rozprowadza się tylko na ścianie i tapetę łatwo i dosyć szybko się przykleja . Dziecko bardzo zadowolone.
Odpowiedź obsługi sklepu:
Bardzo dziękujemy i polecamy się na przyszłość!
Anna opinia zweryfikowana 20.01.2023
5/5
Tapeta wyszła.super. Efekt wow, tapeta z motywem kosmosu w pokoju 7 latka. Sciana spora (350× 220) i w skosie. Mąż dał sobie radę, chociaż to nie było łatwe bo tapeta została podzielona na 3 spore części. Jestesmy zadowoleni:)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy pięknie, przygotowanie dekoracji dla Pani sprawiło nam ogromną frajdę
Marzena opinia zweryfikowana 18.01.2023
5/5
Tapety ,naklejki to tylko w REDRO super firma.Szybko,sprawnie ,ok
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za miłe słowa, to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy
Teresa opinia zweryfikowana 18.01.2023
5/5
Super jakość, zapakowana idealnie jestem bardzo zadowolona!
Odpowiedź obsługi sklepu:
Dziękujemy za pozytywną opinię
Halina opinia zweryfikowana 18.01.2023
5/5
Wspaniała robota, świetne kolory. Tapeta jest obłędna :)
Odpowiedź obsługi sklepu:
Świetnie, bardzo się cieszymy, że dekoracja się Pani podoba
Katarzyna opinia zweryfikowana 16.01.2023
1.23...225