-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !
Tapeta Mandorlato - Dolci natalizi
Tapeta:
Mandorlato - Dolci natalizi.
Autor:
Numer zdjęcia:
#127694
Słowa kluczowe:
owoc, jedzenie, słodki, kuchnia, wyschnięcia, deser, Włochy, włoski, miód
Podobne
Budino di castagne - Dolci del Trentino Alto Adige
Mantovana Pratese - Dolci - Ricetta della Toscana
Frittelle di mele al Moscato - Dolci tradizionali - Lombardia
Pesche ripiene - Dolci - Ricette del Veneto
Salame al Cioccolato - Dolci - Ricetta della Lombardia
Mandorlato Dolce Natalizio
Torta di mandorle sbrisolona - Dolci della Cucina Lombarda
Frutta di Marzapane - Dolci della Sicilia
Pasticcini makaron alla di mandorle - Dolci Sicilia
Panettone Valtellinese o bisciola - Dolci Lombardia
Plum cake con dulce de leche e mele secche - Desery
Susse Pfeffernüsse - Noci Dolci pepate
Spongata Reggina - Dolci Emilia Romania
Buffi - Dolci - Ricette del Veneto
Pinza - Okienko raffermo con pinoli fichi UVA sultanina - Wenecja Euganejska
Melassa - Smergiassa - Dolci - Ricetta del Veneto
Cantucci - Dolci della Toscana tradizionali
Palline del Negus - Dolci del Veneto
Ossi dei Morti - Dolci della tradizione - Lombardia
Dolcetti di castagne e mandorle - Dolci Trentino Alto Adige
Dolce alla polenta e mele - Dolci del Veneto
Kestane unu mąki kasztanowej Farina di castagne каштановой муки La farine de châtaigne harina de Castaña Kastanienmehl 栗 粉 Gesztenyelisztet طحين الكستناء
Haselneut Nocciola Hasselnød avellana אגוז לוז Noisette laskowy Лесной орех فندق เฮ เซล นั ต ヘ ー ゼ ル ナ ッ ツ Avela 헤이즐넛 榛子 بندق
Panettone e Pandoro - Dolci natalizi - Italia
Tort Wielkanoc z dodatkami
Coda d aragosta - Pasticceria napoletana
Kolacja sylwestrowa Eve
Mantovana Pratese - Dolci - Ricette della Toscana
Torta sabiosa - Dolci - Ricette del Veneto
Fichi secchi
Formaggio grana padano con miele e pere
Frutta za Dolci
Semifreddo wszystkie ananas - Dolci Lombardia
Pan de Mei - Dolci Lombardia
Torta del Donizetti - Bergamo Lombardia Dolci
Sugoli di Mosto - Dolce Veneto
Copeta - Dolci Lombardia
Ciasto z kołkami - Słodycze z Toskanii Piza
Natale
26042396
Pastiera napoletana - Cucina Partenopea
Torroni e mandorlati - Dolci natalizi
Colomba Pasquale - Cucina Italiana
Marmellata Cotogna - Dolci
Arance candite
Pasticceria natalizia
Dolci natalizi
Nugat alla nocciola
Leccornie natalizie
Torroni
Torroni alla nocciola
Tipi di nugat alle nocciole
Nugat alle nocciole
Nugat alle nocciole
Cantucci o biscottini - Dolci della Toscana
Schiaccia con fichi secchi - Dolci della Toscana
Pastylki do ssania z orzechami - Walnussecken - Słodycze Trentino A. A.
Rombi alle noci - Orzech Corners - Dolci del Trentino AA
Torta di mandorle sbrisolona - Dolci ricetta della Lombardia
Mantovana Pratese - Dolci - Ricetta della Toscana
Cedro Candito e nie
Pasticceria Siciliana
Dolci di marzapane - Sicilia
Dulce de leche con mela secca Cotte e mele
Mantovana Pratese - Dolce della Toscana
Biligot - castagne secce lessate - Dolci Lombardia
Torta di mandorle sbrisolona - Dolci ricetta della Lombardia
Cioccolato
Deser - Dulce de leche
Praline del negus - Dolci tipici del Veneto
Sugoli - Dolci - Cucina del Veneto tradizionale
Torta sabiosa - Dolci - Ricette della cucina Veneta
Veneziana farcita - Dolci - Cucina del Veneto
Budino di pere - Dolci della Toscana
Ingredienti za Dolci
Fichi secchi
Cedro maturo e Candito
Fichi secchi di Calabria
Frutta candita e di marzapane - Dolci della Sicilia
zobacz więcejschowaj
Materiały

Tapeta flizelinowa

Drukowana jest w rolce na materiale na podkładzie flizelinowym. Materiał ten zapewnia doskonałą trwałość i odporność na rozciąganie oraz odkształcenia. Produkt nadaje się do kuchni i łazienki, ponieważ materiał przepuszcza parę wodną. Technologia druku HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Wymiary rolki: 10 m x 0,53 m. Pasowanie wzoru co 53 cm.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: mat

Zobacz również
Still latarni gospodarki światowej
Oliwa z oliwek
Warzywa i owoce - 27105847
Salsa di soia
Krewetki Busara i owoce morza - Seconds Istria
Spaghetti al pesto - pierwsze kursy - Riwiera Włoska
Ravioli z sosem pomidorowym i sosem pesto
Speck z Trentino Alto Adige
parmezan
Spaghetti alla Amatriciana - Dania z makaronu Lazio - Rieti
Ravioli z truflami - Dania z makaronu z Piemontu
Bresaola z rukolą i parmezanem - Przekąski Lombardii
Chleb Walnut
Przeklęci poeci
Lukrecja - Glycyrrhiza glabra
meble
Spirits
Przepisy świąteczne
Różnorodność grappa
trawienny
Boże Narodzenie w tle
Biscòti - Trentino Alto Adige
Birra chiara e brezel
Olio e pasta italiana
Statua di Dante Alighieri w Piazza dei Signori - Verona Veneto
Castel Nuovo - Napoli Campania
Tartufo scorzone fette
Pasztet
Spiaggia pagamento - Lignano Sabbiadoro - Friuli
Dolomiti - Cortina veneto
Coniglio alla cacciatora - Secondi di carne del Veneto
24849921
SURGELATI - 26355986
Olio e aceto
Olio di Oliva e aceto di vino con rosmarino e salvia
Donna al komputer
Musica nuova w cucina
Castagne
Gruppo di mucche - Sequals Friuli
Scampagnata
Piazza Giuseppe Garibaldi w Rovigo - Polesine Veneto
Crusca
Pasta italiana di grano e spighe
Cuore di cereali con freccia di grano
Pane con spighe di grano
Panettone - Dolce natalizio della Lombardia
Mandorle con cioccolata
Vini
Paradel - Dolce tradizionale della Lombardia C. Lario Rogaro
Fresatrice
Finocchi w Tecia - Contorni della tradizione veneta
Varietà di Olio d oliva
24822218
Casonsei di Brescia - Primi Piatti della Lombardia
Tagliatelle al pesto genovese - Primi Piatti - Liguria
Caparossoli saltai - Antipasti di Pesce - Cucina Veneta
Campo di rzepiku e Pioppeto
Gnocchetti sardi al pesto - Primi Piatti della Sardegna
Spirits
Olio d oliva
Bistecca alla fiorentina - Secondi di carne della Toscana
Olio e aceto
Pomodori secchi sottolio
Alcolici
Superalcolici
Alcolici
Arrosto di vitello al latte - Secondi di carne della Lombardia
Condimenti
Castagnaccio - Dolci Toscana
Foods - 26871847
muffins
24860914
Vapore acqueo
Insalata agli pieczarki, rukola, noci e pinoli - Antipasti
Trippe alla Pisana - Secondi di carne della cucina toscana
23591311
Passione per i formaggi
Bistecca cruda alla fiorentina - Secondi di Carne - Toscana
Crostini ai borowików e capperi - Antipasti Trentino Alto Adige
Erbe aromatiche
zobacz więcejschowaj

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.