-42%  NA WSZYSTKIE PRODUKTY !
Tapeta deser
Tapeta:
deser.
Autor:
Numer zdjęcia:
#162039
Słowa kluczowe:
czerwony, owoc, jedzenie, świeży, szkło, kolor, twórczy, kuchnia, zachwycający
Podobne
Tiramisu
Desery
Desery
Deser
Bavarois fraise
Verrines framboise
Tiramisu
Desery
fraises au Sucre
Deser
Bavarois fraise
Deser czekoladowy
Deser czekoladowy
Deser czekoladowy
Deser coupe
Deser
Panacotta aux owoce deser
Tiramisu
Puchar truskawek
zobacz więcejschowaj
Materiały

Tapeta flizelinowa

Drukowana jest w rolce na materiale na podkładzie flizelinowym. Materiał ten zapewnia doskonałą trwałość i odporność na rozciąganie oraz odkształcenia. Produkt nadaje się do kuchni i łazienki, ponieważ materiał przepuszcza parę wodną. Technologia druku HP Latex zapewnia żywe kolory na lata.
  • Wymiary rolki: 10 m x 0,53 m. Pasowanie wzoru co 53 cm.
  • Polecane zastosowanie: salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, przedpokój, pokój dziecięcy, hotel, restauracja, sala konferencyjna, budynki użytku publicznego, szkoły, przedszkola, żłobki.
  • Sposób klejenia: krawędź w krawędź. Nakładanie kleju tylko na ścianę znacznie ułatwia montaż
  • Czyszczenie: można przecierać wilgotną szmatką
  • Wykończenie: mat

Zobacz również
grzanki
szafą vin
Mignardises
Viennoiserie
Rotofil
Entretien gazon
Antenne relais
Poire
la Menara
Foie gras
saut
fontaine Aix en Provence
Palais de Bahia
Pains aux CHOCOLATS
travaux
Cookies chocolat
Carambole tranchée
Carte menu
Plat gratiné
Grappe de rodzynek
Starszy
Plat kuchnia
Amuse Bouche
Vendange
Pavé de boeuf kuchnia sos au vin
travaux
Manoir de Kerazan
Emmental
GRUYERE
Amuse Bouche
Mini apéritives pieczenia
Carnaval de Nice
gâteau la broche
Nektarynki
Steack frytki
I dwa niebieskie
Mirabelles
Mirabelles
petit dejeuner
Père & Fils
kultura de salades plener mistrzu
Verrines framboise
wykład
pont d'Avignon
grzanki
deser
Calissons
lawenda
Dach prowansalski
ail róża
Brioche au Sucre
ból chocolat i croissant
wędliny
Croix camarguaise
petit dejeuner
saucissons
Biscotte
La Fontaine des éléphants
Caseneuve
Eglise Saint-Hilaire
Cioty d'haricots vert
Izolacja industrie
Rośliny strączkowe du soleil
Sałatka composée italienne
nektarynka
tajine d'agneau aux abricots,
zabarwienie cheveux
Cuièllere bawić-bouche
Amuse Bouche
DECOUPE de bois
DECOUPE bois
transport drewna
wiśniowy
Carnaval de Nice
Eglantines
Sałatka de postawić rave
voiture des mariés
Jambonneaux
Amuse Bouche
zobacz więcejschowaj

Nasz sklep internetowy używa plików cookies i pokrewnych technologii. Dzięki nim zapewniamy najwyższą jakość świadczonych usług i gwarantujemy płynne działanie strony. Po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies będą również wykorzystane do dodatkowych pomiarów i analizy korzystania z witryny. Pozwoli nam to dostosować stronę do Twoich zainteresowań oraz prezentować spersonalizowane treści i reklamy.
Administratorem Twoich danych jest Fairbox Sp. z o.o., a w niektórych sytuacjach także nasi partnerzy, z którymi współpracujemy. Szczegółowe informacje dotyczące korzystania z plików cookie oraz przetwarzania Twoich danych osobowych znajdziesz w naszej Polityce Prywatności i Cookies.
Ustawienia plików cookies
Poniżej znajdziesz opisy poszczególnych kategorii plików cookies oraz możliwość dostosowania ich do swoich preferencji:
Niezbędne
Używamy ich do zapewnienia poprawnego działania strony internetowej. Dzięki nim możesz bez zakłóceń poruszać się po naszym sklepie, a także bezpiecznie dokonywać zakupów.
Funkcjonalne
Służą do zapamiętywania wyborów dokonanych przez użytkowników na stronie, co pomaga dostosować witrynę do Twoich personalnych preferencji i poprawić komfort jej użytkowania.
Analityczne
Analityczne pliki cookies mierzą ilość wizyt i zbierają informacje o źródłach ruchu na stronie. Dzięki nim możemy zrozumieć sposób w jaki użytkownicy korzystają z witryny, doskonalić jakość usług oraz dostosowywać zawartość sklepu, aby lepiej spełniała oczekiwania naszych Klientów.
Marketingowe
Marketingowe pliki cookies umożliwiają nam i naszym partnerom dostosowanie treści reklamowych do Twoich zainteresowań. Służą także do wyświetlania reklam na innych stronach internetowych.